Haber

Dream Team, voleybol turnuvasının şampiyonu

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Evin Sultanları” Voleybol Turnuvası 8 takımın kıyasıya mücadelesiyle sona erdi. Turnuvada Dream Group birinci olurken, Dream Team’in sporcusu Mihriban Ayhan, doğum gününde kupasını kızı Asya Irmak Ayhan’a takdim etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü, sporu toplumun her kesimine yaymayı, ülke genelinde sporun gelişmesine katkı sağlamayı, spor dallarına yönelik farkındalığı artırmayı, toplumu teşvik ederek bir spor kültürü oluşturmayı amaçlamaktadır. düzenli fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırmak, katılımcıların fiziksel ve ruhsal sağlıklarını spor yoluyla geliştirmektir. “Evinizin Sultanları” projesi sosyal hayata katılımlarını artırmak amacıyla hayata geçirildi. Karşılaşmalar Yoğun İlgi Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda oynandı. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Evin Sultanları” Voleybol Turnuvası 8 takımın kıyasıya mücadelesiyle sona erdi.

ŞAMPİYONLARIN ÖDÜLLERİNİ MÜDÜR KASAPOĞLU VERDİ

Yarışmalar sonucunda dereceye giren kadrolara ödülleri törenle verildi. Ödül törenine katılan Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, gruplara kupa ve madalyalarını takdim etti. Törende bir konuşma yapan Kasapoğlu, “Sporun yaşı yoktur, spora olan sevginiz ve burada bulunmanız çocuklarınıza güzel bir örnektir. Siz talep ettiğiniz sürece Afyonkarahisar İl Gençlik Müdürlüğü olarak yanınızda olacağız. ve Spor ile her türlü desteği sağlayacağız.” Turnuvada emeği geçen herkese teşekkür eden Kasapoğlu, katılım belgelerini voleybolun padişahlarına takdim etti.

ŞAMPİYON HAYALLERİ

4’erli iki grupta oynanan karşılaşmalar sonunda Merve Gündoğar, Mine Yalavaç Şaban ve Ebru Yabuzoğlu’ndan oluşan Alfa grubu üçüncü, Hatice Gül Demiralp, Betül Sert ve Pınar Kızık, Sevgi Anıkaydın, Betül Atacan ve Mihriban’dan oluşan Bhs İkinci oldu. Ayhan. Turnuvadan oluşan Hayal takımı turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Kazandığı kupayı kızına doğum günü hediyesi olarak YAPTI

Anneleri sayesinde spor salonuyla tanışan miniklerin spor yaparken yaşadıkları memnuniyet de turnuvaya renk kattı. Şampiyon olan Hayal takımının sporcusu Mihriban Ayhan, doğum gününde kupasını kızı Asya Irmak Ayhan’a takdim etti. Kızının doğum gününün kendisine şans getirdiğini söyleyen Mihriban Ayhan, çifte sevinç yaşadı.

İl Müdürü Kasapoğlu ise turnuvaya sponsor olan firma yetkililerine katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. – AFYONKARAHİSAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu